Giriş Kayıt
Olivia Brunaux

Olivia Brunaux (63)


Oyuncu

Olivia Brunaux, 15 Mart 1961 Fransa doğumlu oyuncu.

Acı Ay (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1961
Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Olivia Bruneaux
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.2 12
2013 Komedi Oyuncu 7.6 2,168

Gece Masalları
2011 50 Animasyon Oyuncu 6.9 1,684
2011 Suç Oyuncu 7.1 181
2008 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 9
1997 Komedi Oyuncu 4.0 396
1995 34 Komedi Oyuncu 6.4 155

Aşk Çocuk Oyunudur
1994 33 Dram Oyuncu 7.7 18

Acı Ay
1992 31 Dram Oyuncu 7.2 42,915
1991 30 Komedi Oyuncu 6.6 77
1989 Oyuncu 6.2 15
1988 27 Dram Oyuncu 5.6 35
1988 27 Oyuncu 4.6 26
1987 26 Komedi Oyuncu 5.0 82
1986 25 Dram Oyuncu 6.4 142
1984 Suç Oyuncu 6.9 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film