Giriş Kayıt
Georgia Brown

Georgia Brown (58)


Oyuncu

Lillian Klot, 21 Ekim 1933 Whitechapel, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Tales That Witness Madness (1973), Nothing But the Night (1973), Kiev’deki Adam (1968), The Raging Moon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Georgia Brown, 05 Temmuz 1992 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lillian Klot
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1933
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1992
Doğum Yeri: Whitechapel, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Georgis Brown
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.7 136,680
1987 54 Komedi Oyuncu 5.0 709

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,407

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 8.0 62,248
1976 43 Macera Oyuncu 6.6 5,111
1975 42 Biyografi Oyuncu 6.6 671
1973 40 Korku Oyuncu 5.6 2,152
1973 40 Suç Oyuncu 5.5 2,054
1971 38 Dram Oyuncu 6.9 674
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,567

Kiev’deki Adam
1968 35 Dram Oyuncu 6.8 1,471
1965 32 Suç Oyuncu 6.5 2,493
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film