Giriş Kayıt
Dwier Brown

Dwier Brown (65)


Oyuncu

Dwier Brown, 30 Ocak 1959 Norton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

1992 yılının Aralık ayında Kim Maxwell-Brown ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Dadı (1990), Locked Down (2010), Without Warning (1994), The Cutting Edge (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1959
Doğum Yeri: Norton, Ohio, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 51 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,650
2010 Suç Oyuncu 7.6 37,990

Güzel ve Hızlı
2008 49 Aile Oyuncu 4.7 419
2008 49 Biyografi Oyuncu 6.4 836

Kızıl Ejder
2002 43 Suç Oyuncu 7.2 290,723
2001 Belgesel Oyuncu 6.2 1,233
2001 42 Komedi Oyuncu 6.7 98

Afacan Dennis 2
1998 39 Aile Oyuncu 4.3 4,938
1994 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 1,489

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,661
1993 34 Dram Oyuncu 7.6 31,288
1992 33 Macera Oyuncu 5.3 5,174
1992 33 Dram Oyuncu 6.9 22,320

Dadı
1990 31 Dram Oyuncu 5.4 6,387

Düşler Tarlası
1989 30 Dram Oyuncu 7.5 127,961

Korku Evi 2
1987 28 Fantastik Oyuncu 5.4 12,318

Korku Evi
1985 26 Komedi Oyuncu 6.1 29,951

Yaşamak Ve Ölmek
1985 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 39,287

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,194

Gazap Kuşları
1983 Dram Oyuncu 7.9 10,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024