Giriş Kayıt
Jean-Noël Brouté

Jean-Noël Brouté


Oyuncu

Jean-Noël Brouté, oyuncu.

Sarı Odanın Esrarı (2003), Henüz Bir Şey Görmediniz (2012), Bana Kendinden Bahset (2012), Dieu seul me voit (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Biyografi Oyuncu 6.3 3,356
2018 Komedi Oyuncu 5.6 356
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,669

Işıltılı Hayat
2014 Oyuncu 5.9 311
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 6

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.5 1,676
2012 Komedi Oyuncu 6.0 955

Bana Kendinden Bahset
2012 Oyuncu 6.3 874
2011 Dram Oyuncu 7.1 26
2009 Komedi Oyuncu 6.0 469
2009 Komedi Oyuncu 5.9 850

Yabani Otlar
2009 Dram Oyuncu 6.2 3,984
2007 Komedi Oyuncu 7.6 679

Kimseye Söyleme
2006 Suç Oyuncu 7.5 57,955
2006 Dram Oyuncu 5.4 634

The Perfume of the Lady in Black
2005 Komedi Oyuncu 5.6 647
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,837
2003 Suç Oyuncu 4.6 59

Sarı Odanın Esrarı
2003 Komedi Oyuncu 6.3 1,875

Pamela Rose'u Kim Öldürdü?
2003 Komedi Oyuncu 6.0 2,822
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 23
2002 Komedi Oyuncu 5.6 155
2001 Komedi Oyuncu 6.3 610
1998 Komedi Oyuncu 6.9 630
1998 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 49
1997 Komedi Oyuncu 4.0 393
1996 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 7

Bir Fransız Kadını
1995 Dram Oyuncu 6.2 1,391
1994 Komedi Oyuncu 5.3 585
1994 Oyuncu 4.5 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024