Giriş Kayıt
Nicolai Cleve Broch

Nicolai Cleve Broch (47)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nicolai Cleve Broch, 14 Kasım 1975 Oslo, Norveç doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Heidi Gjermundsen ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Max Manus (2008), Beforeigners (2019), Gåten Ragnarok (2013), Frikjent (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1975
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Takma İsmi: Nico
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 45 Dram Oyuncu 7.1 1,524
2019 44 Dram Oyuncu 5.4 288
2019 Dram Oyuncu 7.8 11,420
2018 43 Dram Oyuncu 6.7 434
2017 42 Biyografi Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.4 4,218

Kutupta Macera
2014 39 Macera Oyuncu 6.0 1,037
2013 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,426
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,043

Ölümüne Kaçış
2010 35 Gerilim Oyuncu 6.1 7,915
2008 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 28,635
2008 33 Komedi Oyuncu 6.3 2,128

Soğuk Yemek
2008 33 Dram Oyuncu 5.1 988
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,753
2004 29 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.8 4,299
2003 28 Komedi Oyuncu 6.8 4,558
1995 20 Dram Oyuncu 5.4 584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023