Giriş Kayıt
Ellis van den Brink

Ellis van den Brink (77)


Oyuncu

Wilhelmina Elisabeth van den Brink, 17 Mart 1947 Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu.

Pleidooi (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilhelmina Elisabeth van den Brink
Doğum Tarihi: 17 Mart 1947
Doğum Yeri: Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Alice van den Brink
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.3 1,029

Mavili
2017 70 Dram Oyuncu 6.5 435
2017 Dram Oyuncu 7.2 969
2013 Dram Oyuncu 6.9 78
2007 60 Komedi Oyuncu 7.0 8,081
2005 Dram Oyuncu 7.4 117
2002 Oyuncu 7.7 407
1997 Komedi Oyuncu 6.7 436
1995 Dram Oyuncu 8.1 110
1990 Dram Oyuncu 6.6 131
1981 Komedi Oyuncu 6.7 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024