Giriş Kayıt
Àlex Brendemühl

Àlex Brendemühl (51)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Alex Brendemühl Gubern, 27 Kasım 1972 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Aile Doktoru (2013), Aşk Mektupları (2016), Akelarre (2020), 7 años (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alex Brendemühl Gubern
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1972
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Alex Brandemühl | Alexander Brendemüh | Alexander
Burcu: Yay
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2024 Gerilim Oyuncu 6.8 4,593
2023 51 Dram Oyuncu 7.2 33

Aramızda Kalsın
2022 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 572
2022 50 Dram Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.2 42
2021 49 Dram Oyuncu 6.1 28
2020 48 Dram Oyuncu 6.4 5,767
2020 48 Dram Oyuncu 5.7 130

Anne
2019 47 Dram Oyuncu 6.6 2,328
2019 47 Suç Oyuncu 5.4 6,186
2019 47 Komedi Oyuncu 5.5 646
2018 46 Dram Oyuncu 6.7 1,361
2018 46 Dram Oyuncu 6.9 11,832

Dua
2018 46 Dram Oyuncu 6.7 1,284
2017 Oyuncu    

Aşk Mektupları
2016 44 Dram Oyuncu 6.6 6,692
2016 44 Dram Oyuncu 6.7 5,341
2016 44 Belgesel Oyuncu 7.9 54
2015 43 Dram Oyuncu 4.9 20
2015 43 Dram Oyuncu 6.4 4,738
2015 43 Biyografi Oyuncu 6.7 308
2015 43 Komedi Oyuncu 7.3 13,878
2015 Oyuncu 7.4 733

Hedi Schneider Bunalımda
2015 43 Komedi Oyuncu 6.3 427
2015 43 Tarihi Oyuncu 6.3 98
2015 43 Komedi Oyuncu 5.7 68
2014 42 Dram Oyuncu 5.1 442
2014 42 Komedi Oyuncu 5.0 473

Aile Doktoru
2013 41 Dram Oyuncu 6.7 7,777
2013 41 Komedi 5.6 546
2012 40 Dram Oyuncu 5.7 3,164
2012 40 Oyuncu 5.5 280
2012 40 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
   

Duyarsız
2012 40 Fantastik Oyuncu 6.1 3,571
2012 40 Dram Oyuncu 6.2 67

Kurtlar Arasında
2010 38 Dram Oyuncu 6.6 1,109

Ne İstersen
2010 38 Dram 6.4 568

Sineklik
2010 38 Dram Oyuncu 6.0 618
2010 38 Oyuncu 7.1 901
2009 37 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.2 9
2009 37 Biyografi Oyuncu 5.8 435
2009 37 Romantik Oyuncu 6.3 1,192
2009 37 Dram Oyuncu 6.1 93
2008 36 Dram Oyuncu 4.9 129
2008 Dram Oyuncu 7.2 37
2007 35 Müzikal Oyuncu
Müzik
6.7 694

Ego
2007 35 Senarist
Oyuncu
6.4 287
2006 Suç Oyuncu 6.9 224

Kışın 53 Günü
2006 34 Dram Oyuncu 6.5 219
2005 33 Gerilim Oyuncu 4.9 566
2005 33 Dram Oyuncu 5.0 81
2005 33 Gerilim Oyuncu 5.9 71

Şuursuz
2004 32 Komedi Oyuncu 7.2 2,208
2003 31 Dram Oyuncu 6.8 1,149
2003 31 Dram Oyuncu 6.4 674
2003 Suç Oyuncu 6.7 149
1999 27 Komedi Oyuncu 6.2 862
1999 27 Gerilim Oyuncu 4.3 555
1999 Oyuncu 5.9 378
1995 23 Komedi Oyuncu 6.2 271
1993 Oyuncu 6.8 6
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024