Giriş Kayıt
Mirela Brekalo

Mirela Brekalo (63)


Oyuncu

Mirela Brekalo, 06 Şubat 1956 Zagreb, Sırbistan doğumlu oyuncu.

"Ruza vjetrova" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1956
Doğum Yeri: Zagreb, Sırbistan
Diğer Bir İsmi: Mirela Brekalo-Popovic
Burcu: Kova
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.2 807
2015 59 Komedi Oyuncu 6.3 367
2014 58 Dram Oyuncu 6.6 500

Azrail
2014 58 Dram Oyuncu 6.7 334
2011 55 Dram Oyuncu 7.0 216
2010 54 Suç Oyuncu 6.4 197
2009 53 Dram Oyuncu 5.9 590
2007 51 Dram Oyuncu 6.7 78

Long Dark Night
2004 48 Dram Oyuncu 7.0 961
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019