Giriş Kayıt
Charles Braverman

Charles Braverman (78)


Yönetmen, Yapımcı

Charles Braverman, 03 Mart 1944 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı.

Sledge Hammer! (1986), The Brotherhood of Justice (1986), (1990) Evimiz Hollwood'da (1990), (1992) Melrose Place 1 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1944
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Chuck Braverman
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Belgesel 7.1 344
2015 Belgesel Yapımcı 6.8 83
2014 70 Belgesel Yapımcı 6.4 300
2011 67 Belgesel 7.5 3,411
2010 66 Belgesel 6.2 605

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.9 12,509

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.5 35,175
1986 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,875
1986 Aksiyon Yönetmen 5.4 2,159
1982 Dram Yönetmen 8.0 4,724

Müzik Tutkusu
1980 36 Müzik Yönetmen Asistanı 4.2 4,220
1980 36 Dram Yapımcı 7.7 89
1978 34 Komedi Çeşitli 7.2 6,326
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,441
1978 Komedi Yönetmen 5.3 32

Açlık
1973 29 Dram Çeşitli 7.0 66,494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023