Giriş Kayıt
Nicu Branzea

Nicu Branzea


Oyuncu

Nicu Branzea, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Nicu Branzoa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,949
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 7
2008 Dram Oyuncu 6.6 487
2008 Dram Oyuncu 5.8 88
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,816
1999 Gerilim Oyuncu 6.2 777
1998 Komedi Oyuncu 6.6 7,656
1998 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,555
1996 Dram Oyuncu 7.8 476
1996 Aksiyon Oyuncu 4.5 409
1996 Suç Oyuncu 7.6 3,091
1995 Aksiyon Oyuncu 3.7 342
1992 Dram Oyuncu 7.0 71
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film