Giriş Kayıt
Alice Braga

Alice Braga


Oyuncu, Yapımcı

Alice Braga, oyuncu, yapımcı.

Ben Efsaneyim (2007), Elysium: Yeni Cennet (2013), Av (2010), Repo Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (34 Oy)
  • Currently 180.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.4 6,788
2023 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 167

Hypnotic: Zihin Avı
2023 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,328

The Suicide Squad: İntihar Timi
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 403,319
2020 Dram Oyuncu 7.3 9,621

Yeni Mutantlar
2020 Aksiyon Oyuncu 5.3 88,380
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 374,008
2019 Suç Yapımcı 6.8 1,558
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 541

Baraka
2017 Dram Oyuncu 6.3 38,899
2016 Komedi Oyuncu 5.7 525
2016 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.0 33,868
2016 Dram Oyuncu 5.8 11,826

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 24,120
2014 Dram Oyuncu 5.2 901
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 236
2013 Oyuncu 5.6 99

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 468,778

Yolda
2012 Macera Oyuncu 6.0 43,143
2012 Komedi Oyuncu 7.0 197

Ayin
2011 Dram Oyuncu 6.0 102,304

Av
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 242,560
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 110,327

Sınırı Geçmek
2009 Dram Oyuncu 6.7 24,441
2009 Dram Oyuncu 5.9 160

Körlük
2008 Dram Oyuncu 6.5 74,966

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.7 21,471

Ben Efsaneyim
2007 Dram Oyuncu 7.2 807,172
2007 Dram Oyuncu 5.8 279

Gider Kokusu
2006 Komedi Oyuncu 7.3 5,487
2006 Dram Oyuncu 5.7 2,729

Sadece Tanrı Şahittir
2006 Dram Oyuncu 6.6 857
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2005 Dram Oyuncu 7.3 81

Kahrolası Şehir
2005 Dram Oyuncu 6.5 4,342

Tanrıkent
2002 Suç Oyuncu 8.6 795,104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024