Giriş Kayıt
Tom Bradley

Tom Bradley (52)


Oyuncu

Thomas J. Bradley, 29 Aralık 1917 Calvert, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Tam Zamanında (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas J. Bradley
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1917
Doğum Yeri: Calvert, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Mayor Tom Bradley
Takma İsmi: Long Tom
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 8.2 2,618
2016 Belgesel Oyuncu 8.9 15,250

Tam Zamanında
1995 Suç Oyuncu 6.3 36,987
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,271

Gece Yarısı
1985 Aksiyon 6.5 10,027
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019