Giriş Kayıt
Dermot Boyd

Dermot Boyd


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Dermot Boyd, yönetmen, yönetmen asistanı.

Waterloo Road (2006), Ballykissangel (2001), Mount Pleasant (2011), (2003) New Tricks (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Yönetmen 6.5 42
2011 Komedi Yönetmen 7.4 1,117
2009 Dram Yönetmen 7.0 347
2006 Dram Yönetmen 7.6 207
2006 Dram Yönetmen 7.1 3,913
2005 Dram Yönetmen 7.5 403
2003 Komedi Yönetmen 8.0 8,769
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 139
2001 Komedi Yönetmen 7.5 1,950
1999 Dram Yönetmen 5.8 2,621
1986 Dram Yönetmen 6.1 3,687
1985 Dram Yönetmen 4.7 9,217
1984 Suç Yönetmen 6.7 4,093
1984 Çeşitli 7.1 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024