Giriş Kayıt
John Boxer

John Boxer


Oyuncu

John Boxer, oyuncu.

"Pizza" (2000) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnny Boxer
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.6 237
2015 Gerilim Oyuncu 4.1 208

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 24,465
2014 Komedi Oyuncu 5.7 316
2012 Dram Oyuncu 4.9 225
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 31
2006 Suç Oyuncu 5.6 252
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 299
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,289

67 Model Tanrıça
2000 Komedi Oyuncu 7.0 1,709
1996 Aksiyon Oyuncu 6.9 589

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 5,111
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019