Giriş Kayıt
Woody Brown

Woody Brown (68)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Woodward Allen Brown, 21 Şubat 1956 Dayton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Animal Instincts II (1994), The Rain Killer (1990), (1988) Sanık (1988), (1988) Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodward Allen Brown
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1956
Doğum Yeri: Dayton, Ohio, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 30,787

Vahşi Av
1995 39 Macera Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.8 295
1994 38 Yetişkin Oyuncu 4.8 765
1990 34 Gerilim Oyuncu 4.7 520

Sanık
1988 32 Suç Oyuncu 7.1 40,266

Saygon
1988 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,445
1986 30 Komedi Oyuncu 5.0 2,666

Flamingo Yolu
1982 Dram Oyuncu 6.5 470

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,756

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,873
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,590
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film