Giriş Kayıt
Richard Bowers

Richard Bowers


Müzisyen, Müzisyen

Richard Bowers, müzisyen, müzisyen.

Even Stevens (2000), Sweating Bullets (1991), Fugitive at 17 (2012), Mission of Justice (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Müzik 5.6 95
2023 Gerilim Müzik 4.6 196
2023 Gerilim Müzik 5.7 102
2023 Gerilim Müzik 6.4 40
2022 Gerilim Müzik 5.9 98
2022 Gerilim Müzik 6.5 37
2021 Dram Müzik 5.3 189
2021 Gerilim Müzik 5.9 57
2020 Dram Müzik 6.2 23
2020 Dram Müzik 4.8 244
2019 Dram Müzik 6.1 31
2019 Dram Müzik 5.3 173
2019 Dram Müzik 4.5 292
2019 Dram Müzik 4.9 280
2018 Dram Müzik 4.6 238
2018 Gerilim Müzik 5.4 321
2018 Dram Müzik 5.4 409
2018 Dram Müzik 5.2 347
2017 Dram Müzik 4.9 334
2017 Müzik 4.0 224
2017 Gerilim Müzik 5.3 330
2017 Gerilim Müzik 5.0 383
2017 Gerilim Müzik 5.3 457
2017 Dram Müzik 5.5 548
2017 Müzik 5.6 453
2017 Gerilim Müzik 5.4 492
2016 Dram Müzik 5.0 319
2016 Gerilim Müzik 5.7 493
2015 Gerilim Müzik 4.7 339
2015 Dram Müzik 5.8 226
2015 Gerilim Müzik 5.7 802
2015 Suç Müzik 5.9 579
2014 Gerilim Müzik 4.8 745
2014 Dram Müzik 5.6 609
2014 Suç Müzik 5.5 1,183
2014 Dram Müzik 4.6 931
2014 Dram Müzik 4.4 702
2013 Dram Müzik 4.8 442
2013 Suç Müzik 5.2 504

Kusursuz Patron
2013 Suç Müzik 4.8 351
2013 Dram Müzik 4.8 384
2012 Suç Müzik 6.0 1,480
2012 Gerilim Müzik 4.7 544
2011 Gerilim Müzik
Müzik
4.2 291
2011 Bilim-Kurgu Müzik 3.2 1,680
2010 Suç Müzik 4.1 482
2009 Dram Müzik 3.5 497
2009 Dram Müzik 3.8 325

Genç Ölüm
2008 Dram Müzik 4.6 611
2008 Dram Müzik 4.9 412
2008 Suç Müzik 4.5 950
2007 Komedi Müzik 3.1 24,931
2007 Suç Müzik 4.7 386
2006 Suç Müzik 4.4 351
2006 Gerilim Müzik 4.6 427

Buz Üstünde Aşk
2006 Dram Müzik 6.1 4,254
2005 Gerilim Müzik 5.0 480
2005 Dram Müzik 4.7 464
2004 Dram Müzik 5.3 533
2003 Dram Müzik 5.0 431

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Müzik 6.7 21,645
2001 Gizem Müzik 5.1 423
2000 Gerilim Müzik 4.6 374
2000 Aile Müzik 7.6 15,356
2000 Dram Müzik 4.9 606
1995 Korku Müzik 5.2 1,237
1994 Aksiyon Müzik 4.9 294
1993 Aksiyon Müzik 5.0 761
1993 Müzik 6.8 46
1992 Aksiyon Müzik 5.7 1,227
1991 Aksiyon Müzik 7.6 1,953
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film