Giriş Kayıt
Dennis Boutsikaris

Dennis Boutsikaris (71)


Oyuncu

Dennis Boutsikaris, 21 Aralık 1952 Newark, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Deborah Hedwall ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

W. (2008), Sugar (2024), İmkansız Canavarlar (2019), Violet (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1952
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 7.9 4,775
2022 70 Komedi Oyuncu 7.6 129
2021 69 Dram Oyuncu 5.9 1,395

İmkansız Canavarlar
2019 67 Gerilim Oyuncu 4.2 5,899
2017 Dram Oyuncu 6.9 24,531

Para Tuzağı
2016 64 Suç Oyuncu 6.5 105,163
2016 Dram Oyuncu 8.3 109,417
2015 Suç Oyuncu 9.0 646,341

Aşka Özgürlük
2015 63 Biyografi Oyuncu 6.6 13,235
2015 63 Korku Oyuncu 4.3 423
2014 62 Dram Oyuncu 5.2 1,054

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 279,407

Bourne'un Mirası
2012 60 Aksiyon Oyuncu 6.6 315,469

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.5 284,844

Satılık Ruh
2010 58 Korku Oyuncu 4.7 21,602
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,633
2009 Dram Oyuncu 8.1 8,729
2008 56 Biyografi Oyuncu 6.3 50,008

Hayat Dersi
2007 55 Dram Oyuncu 6.5 5,274

Kör Tutku
2007 55 Dram Oyuncu 5.4 2,811
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,470
2007 Oyuncu 7.6 1,786
2006 Komedi Oyuncu 7.5 878
2002 Suç Oyuncu 7.9 211
2000 48 Suç Oyuncu 6.1 598
1999 47 Dram Oyuncu 5.3 176
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,429
1999 Suç Oyuncu 8.1 124,608

Rüyamda
1999 47 Dram Oyuncu 5.5 13,632
1997 Suç Oyuncu 7.1 2,974

Picasso ile Yaşamak
1996 44 Biyografi Oyuncu 6.3 7,887

Erkek Yok, Problem Yok
1995 43 Komedi Oyuncu 6.5 14,129

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,661
1993 Suç Oyuncu 6.8 8,609
1991 39 Dram Oyuncu 6.0 992
1991 39 Suç Oyuncu 7.0 650
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,509
1989 37 Komedi Oyuncu 6.5 16,365

Krokodil Dundee 2
1988 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 60,793

*Piller dahil degildir
1987 35 Aile Oyuncu 6.6 37,674
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,918

İntikam Alacağım...
1980 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024