Giriş Kayıt
Kathleen Boutall

Kathleen Boutall (77)


Oyuncu

Kathleen Florence Boutall, 01 Şubat 1892 Clapham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Shadow Squad" (1957) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Florence Boutall
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1892
Doğum Yeri: Clapham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1950 58 Dram Oyuncu 6.5 204
1950 58 Macera Oyuncu 6.2 455
1948 56 Dram Oyuncu 6.4 84
1947 55 Gizem Oyuncu 7.1 883
1947 55 Suç Oyuncu 8.0 38
1947 55 Dram Oyuncu 7.0 381
1946 54 Dram Oyuncu 7.1 1,091
1944 52 Komedi Oyuncu 6.6 378
1943 51 Dram Oyuncu 6.6 879
1942 50 Gerilim Oyuncu 7.6 2,857
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019