Giriş Kayıt
Didier Bourdon

Didier Bourdon (64)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Müzisyen

Didier Bourdon, 23 Ocak 1959 Alger, Algeria doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, müzisyen.

Les trois frères (1995), Çapkın Aşık (2003), Jacky au royaume des filles (2014), Les rois mages (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1959
Doğum Yeri: Alger, Algeria
Diğer Bir İsmi: Daniel Baroghel | Les inconnus
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 64 Komedi Oyuncu    
2023 64 Macera Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 3.0 21
2022 63 Komedi Oyuncu    
2021 62 Komedi Senarist
Oyuncu
   
2019 60 Komedi Oyuncu 5.6 506
2018 59 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,807
2017 58 Biyografi Oyuncu 7.1 3,292

Delil.com
2017 58 Komedi Oyuncu 6.5 8,642
2017 58 Komedi Oyuncu 5.5 971
2017 58 Komedi Oyuncu 4.3 328

Amman Hocam
2015 56 Komedi Oyuncu 4.4 1,559
2015 56 Komedi Oyuncu 5.2 1,068
2014 55 Komedi Oyuncu 6.0 816
2014 55 Komedi Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Müzik
4.8 1,686
2014 55 Komedi Oyuncu 6.1 2,467
2013 54 Dram Oyuncu 6.8 41
2009 50 Komedi Oyuncu 5.9 823
2008 49 Komedi Oyuncu 5.8 630

İyi Bir Yıl
2006 47 Komedi Oyuncu 6.9 96,953
2006 47 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 756
2003 44 Komedi Oyuncu 5.3 1,496

Çapkın Aşık
2003 44 Macera Oyuncu 5.7 5,364
2003 44 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.9 1,132
2002 43 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 26
2001 42 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.6 2,285
1995 36 Komedi Müzik
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.2 7,043
1994 35 Korku Oyuncu 5.4 706
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023