Giriş Kayıt
Miryam Bouchard

Miryam Bouchard


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Miryam Bouchard, yönetmen, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Romantik Yönetmen 6.4 86
2022 Komedi Yönetmen 7.3 40
2020 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 84
2018 Komedi Yönetmen 7.9 866
2016 Dram Yönetmen 6.8 44
2007 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.2 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024