Giriş Kayıt
Mathew Botuchis

Mathew Botuchis (35)


Oyuncu, Sanat Bölümü

Mathew Paul Botuchis, 27 Eylül 1983 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, sanat bölümü.

3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998), Seni Görüyorum (2006), (1998) Will & Grace 1 (1998), (2011) Love Bites (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mathew Paul Botuchis
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1983
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Matthew Paul Botchis | Matthew Botchis | Mathew Pa
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 32 Gerilim Sanat Bölümü 3.3 481
2013 30 Komedi Oyuncu 5.2 534
2012 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,628
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,280
2009 Komedi Oyuncu 7.5 41,581

Unutulmaz Tatil
2009 26 Komedi Oyuncu 4.8 4,293

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 23 Dram Oyuncu 7.9 147,126

Seni Görüyorum
2006 23 Komedi Oyuncu 5.5 2,682

Kara Kaplı Defter
2004 21 Komedi Oyuncu 5.3 16,689
1999 16 Dram Oyuncu 6.6 457
1999 Komedi Oyuncu 5.8 1,110

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 47,669
1998 15 Aksiyon Oyuncu 2.8 10,259
1965 Dram Oyuncu 5.0 5,731
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,512) The 100 (1,841) La casa de papel (1,600) Legion (1,376) Mindhunter (1,373) Chernobyl (1,247) Euphoria (1,223) Preacher (1,219) Yellowstone (1,145) The Big Bang Theory (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019