Giriş Kayıt
Kate Bosworth

Kate Bosworth (40)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Ann Bosworth, 02 Ocak 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Ağustos ayında Michael Polish ile evlendi.

Superman Dönüyor (2006), 21 (2008), Unutma Beni (2014), Homefront (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Ann Bosworth
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Catherine Bosworth
Takma İsmi: Katie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
9.1 (54 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 40 Gerilim Oyuncu 4.4 8
2022 39 Komedi Oyuncu 5.2 161
2022 39 Dram Oyuncu 4.5 640

Yol Arkadaşım
2022 39 Dram Oyuncu 5.9 299
2022 39 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,173
2022 39 Korku Oyuncu 7.1 95,629
2021 38 Gerilim Oyuncu 6.6 155

Fırtınalı Soygun
2020 37 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,726
2019 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.6 18,086
2019 36 Dram Oyuncu 5.5 1,240
2018 35 Korku Oyuncu 5.7 10,159
2017 Dram Oyuncu 7.4 3,155
2017 34 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 143
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,422

Kabustan Gelen
2016 33 Dram Oyuncu 6.2 48,110
2016 33 Komedi Yapımcı 3.3 3,708
2016 Komedi Oyuncu 7.0 951
2015 Dram Oyuncu 5.9 827
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,732

Soygun
2015 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 31,099
2015 32 Dram Oyuncu 4.8 4,126
2014 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.3 3,838

Unutma Beni
2014 31 Dram Oyuncu 7.5 137,314
2013 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 122,476

Çatlak Film
2013 30 Komedi Oyuncu 4.3 107,284
2013 30 Dram Oyuncu 5.7 2,026
2012 29 Dram Oyuncu 5.7 3,977

Siyah Kaya
2012 29 Korku Oyuncu 4.8 9,389

Köpekler
2011 28 Gerilim Oyuncu 5.8 34,877
2011 28 Komedi Oyuncu 5.6 8,073

Küçük Kuşlar
2011 28 Dram Oyuncu 6.1 5,099

Mutlu Bir Gün
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 4,375

Savaşçının Yolu
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,664
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504
2008 25 Biyografi Oyuncu 6.8 255,366
2008 25 Oyuncu 6.9 89

Parktaki Kız
2007 24 Dram Oyuncu 6.3 3,927
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

Superman Dönüyor
2006 23 Aksiyon Oyuncu 6.1 285,357
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 1,336

Umut Mevsimi
2005 22 Dram Oyuncu 5.5 6,999

Hayatımın Şarkısı
2004 21 Biyografi Oyuncu 6.7 15,171

Hollywood\'da Randevu
2004 21 Komedi Oyuncu 5.6 28,454
2003 20 Suç Oyuncu 6.5 22,621
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,690

Kural Ötesi
2002 19 Komedi Oyuncu 6.6 52,064

Büyük Dalga
2002 19 Dram Oyuncu 5.7 31,864

Unutulmaz Titanlar
2000 17 Biyografi Oyuncu 7.8 218,749
2000 Dram Oyuncu 7.6 1,590

Yeni Komşular
2000 17 Dram Oyuncu 4.8 466

Atlara Fısıldayan Adam
1998 15 Dram Oyuncu 6.7 41,957
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,927
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,687
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023