Giriş Kayıt
Kristin Booth

Kristin Booth (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Kristin Booth, 28 Ağustos 1974 Kitchener, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Yatak Odası Komedisi (2007), Kusursuz Soygun (2003), Sundays at Tiffany's (2010), First Light (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Kitchener, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kristen Booth
Takma İsmi: Kristi
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Biyografi Oyuncu 8.0 35
2021 Tarihi Oyuncu 8.0 533
2021 Komedi Oyuncu 8.2 559
2020 Gerilim Oyuncu 6.3 49
2020 Gerilim Oyuncu 4.3 31
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 522,536
2019 Dram Oyuncu 7.2 2,489
2018 Komedi Oyuncu 8.2 1,124
2018 44 Dram Oyuncu 5.6 3,895
2018 Komedi Oyuncu 7.4 761
2018 Dram Senarist
Yapımcı
6.2 1,095
2017 Dram Oyuncu 7.7 923
2017 Dram Oyuncu 8.0 896
2016 42 Dram Oyuncu 7.9 919
2016 42 Dram Oyuncu 7.4 874
2016 42 Dram Oyuncu 7.7 960
2015 Dram Oyuncu 7.8 993
2015 Dram Oyuncu 7.7 975
2015 41 Oyuncu 7.6 1,263
2015 41 Animasyon Oyuncu 6.6 412
2014 Dram Oyuncu 7.4 1,491
2014 40 Gerilim Oyuncu 5.8 8,728
2014 Dram Oyuncu 7.7 2,700
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 112,206
2013 39 Komedi Oyuncu 5.5 1,228
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 495
2011 37 Gerilim Oyuncu 4.4 863
2011 37 Macera Oyuncu 7.2 2,387
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 128
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,459
2010 36 Dram Oyuncu 6.5 4,221
2010 36 Komedi Oyuncu 4.5 1,884
2009 35 Komedi Oyuncu 6.2 267

Koruyucu
2009 35 Komedi Oyuncu 6.7 37,050
2009 35 Dram Oyuncu 5.6 171
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 901
2007 33 Dram Oyuncu 5.6 244

Yatak Odası Komedisi
2007 33 Komedi Oyuncu 6.2 19,453

Şirket
2007 Dram Oyuncu 7.7 4,831

Kuzgunlar
2007 33 Korku Oyuncu 4.3 2,537
2006 32 Dram Oyuncu 5.0 152

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,842
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,347

Kusursuz Soygun
2003 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 10,657
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 3,380
2002 28 Dram Oyuncu 6.0 902

Açık Hat
2001 27 Komedi Oyuncu 4.1 4,326
2001 Suç Oyuncu 5.9 217

Seks Oyunları 2
2000 26 Dram Oyuncu 4.3 15,769

Seks Dedikoduları
2000 26 Dram Oyuncu 5.9 16,796
2000 Dram Oyuncu 5.5 298
1999 25 Komedi Oyuncu 6.8 39,922
1999 Dram Oyuncu 6.2 223
1999 Gerilim Oyuncu 6.3 744
1996 Dram Oyuncu 7.7 453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023