Giriş Kayıt
Valérie Bonneton

Valérie Bonneton (54)


Oyuncu

Valérie Bonneton, 05 Nisan 1970 Somain, Nord, Fransa doğumlu oyuncu.

Elveda İlk Aşk (2011), La ch'tite famille (2018), Yanardağ (2013), Une heure de tranquillité (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1970
Doğum Yeri: Somain, Nord, Fransa
Burcu: Koç
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Dram Oyuncu    

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor
2019 49 Komedi Oyuncu 6.5 4,266
2019 49 Komedi Oyuncu 6.2 1,552
2018 48 Komedi Oyuncu 5.7 4,542
2017 47 Komedi Oyuncu 5.5 1,028
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 46 Komedi Oyuncu 5.5 1,739
2015 45 Komedi Oyuncu 5.2 1,166
2015 45 Dram Oyuncu 6.2 331
2014 44 Komedi Oyuncu 5.7 2,877

Yatak Dersleri
2014 44 Komedi Oyuncu 4.6 666
2014 44 Komedi Oyuncu 6.0 9,253
2014 44 Komedi Oyuncu 6.1 2,683

Yanardağ
2013 43 Komedi Oyuncu 5.6 4,338

It Happened In Saint Tropez
2013 43 Komedi Oyuncu 5.4 1,142

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,109

Elveda İlk Aşk
2011 41 Dram Oyuncu 6.7 5,729
2011 41 Dram Oyuncu 4.1 150

Küçük Beyaz Yalanlar
2010 40 Komedi Oyuncu 7.1 26,990
2010 40 Dram Oyuncu 6.2 172

Yaz Saati
2008 38 Dram Oyuncu 7.1 8,162
2008 38 Komedi Oyuncu 5.8 662
2007 Komedi Oyuncu 8.1 276
2007 Komedi Oyuncu 7.6 678
2006 36 Komedi Oyuncu 4.8 307

Çok Yakışıklısın
2005 35 Komedi Oyuncu 6.7 3,125
2005 Komedi Oyuncu 7.7 111
2005 35 Komedi Oyuncu 4.7 172
2003 33 Komedi Oyuncu 5.7 545

Alın Yazısı
2000 30 Dram Oyuncu 6.6 1,307
1998 28 Komedi Oyuncu 3.7 81
1998 28 Dram Oyuncu 6.3 785
1998 28 Komedi Oyuncu 5.9 71
1996 26 Komedi Oyuncu 6.2 755
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024