Giriş Kayıt
Alessio Boni

Alessio Boni (58)


Oyuncu

Alessio Boni, 04 Temmuz 1966 Sarnico, Bergamo, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Gençliğin En İyisi (2003), Enrico Piaggio - Vespa (2019), Yüreğimdeki Canavar (2005), Savaş ve Barış (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Sarnico, Bergamo, Lombardy, İtalya
Burcu: Yengeç
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 55 Suç Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu 6.9 3,863
2019 Dram Oyuncu 6.9 4,503
2019 53 Gerilim Oyuncu 5.8 545
2018 52 Gerilim Oyuncu 4.1 112
2017 51 Kısa Metraj Oyuncu    
2017 51 Gerilim Oyuncu 6.8 13,134
2017 Dram Oyuncu 6.6 65
2017 51 Macera Oyuncu 7.8 2,758
2015 49 Dram Oyuncu 5.9 238
2014 48 Dram Oyuncu 6.1 18
2014 Dram Oyuncu 7.4 23
2013 Macera Oyuncu 5.7 310

Bir Katliam Romanı
2012 46 Dram 7.2 2,902
2012 Dram Oyuncu 5.6 19
2012 Biyografi Oyuncu 6.3 29

Turist
2010 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 257,496
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 88

Vahşi Kan
2008 42 Biyografi Oyuncu 6.2 1,027
2008 Dram Oyuncu 6.2 181

Savaş ve Barış
2007 Dram Oyuncu 7.2 2,105

Gizemli Yolculuk
2006 40 Dram Oyuncu 5.8 219

Elveda Aşkım
2006 40 Suç Oyuncu 6.9 1,387

Yüreğimdeki Canavar
2005 39 Dram Oyuncu 6.4 2,585
2005 39 Macera Oyuncu 6.7 1,013
2005 39 Gerilim Oyuncu 6.0 70

Gençliğin En İyisi
2003 37 Dram Oyuncu 8.5 23,341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film