Giriş Kayıt
Massimo Bonetti

Massimo Bonetti (72)


Oyuncu

Massimo Bonetti, 28 Mart 1951 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Il signor Diavolo (2019), Il sole anche di notte (1990), Le vie del Signore sono finite (1987), Kayan Yıldızların Gecesi (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1951
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Max Bonus
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 68 Korku Oyuncu 5.9 1,490
2017 66 Suç Oyuncu    
2015 64 Dram Oyuncu 5.7 26
2015 Suç Oyuncu 6.9 45
2015 64 Dram Oyuncu 6.5 1,058
2014 Komedi Oyuncu 6.8 100
2014 63 Aksiyon Oyuncu 6.6 359
2011 60 Dram Oyuncu 6.1 416
2011 60 Suç Oyuncu 4.9 33
2010 59 Komedi Oyuncu 5.8 430
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 403
2008 Oyuncu 6.4 531
2006 55 Dram Oyuncu 6.9 100
2000 Oyuncu 6.3 106
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 320
1998 47 Romantik Oyuncu 6.7 256
1993 42 Suç Oyuncu 7.1 374
1990 39 Dram Oyuncu 7.1 876
1990 39 Oyuncu 6.7 22
1989 38 Komedi Oyuncu 6.6 224
1987 36 Komedi Oyuncu 6.8 710
1984 33 Dram Oyuncu 7.8 3,106
1984 Suç Oyuncu 8.4 3,913

Kayan Yıldızların Gecesi
1982 31 Dram Oyuncu 7.3 4,583

Aşkımız Bir Günahtı
1978 27 Dram Oyuncu 6.3 1,629
1978 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 797
1977 26 Komedi Oyuncu 6.3 809
1977 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024