Giriş Kayıt
Paolo Bonacelli

Paolo Bonacelli (87)


Oyuncu

Paolo Bonacelli, 28 Şubat 1937 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Geceyarısı Expresi (1978), Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü (1975), Kürdan Joe (1991), İsa Eboli'de Durdu (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1937
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Balık
4.0 (3 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 86 Biyografi Oyuncu 6.7 78
2020 83 Komedi Oyuncu 5.8 388

Büyülü Geceler
2018 81 Komedi Oyuncu 6.1 1,642
2016 79 Biyografi Oyuncu 6.3 487

Centilmen
2010 73 Suç Oyuncu 6.3 102,259

Görevimiz Tehlike 3
2006 69 Aksiyon Oyuncu 6.9 391,471
2000 63 Dram Oyuncu 5.0 2,758

Stendhal Sendromu
1996 59 Gizem Oyuncu 6.0 9,225
1995 Suç Oyuncu 8.0 396
1994 57 Dram Oyuncu 5.2 335
1993 56 Macera Oyuncu 7.0 1,835
1992 55 Komedi Oyuncu 6.9 2,275

Dünyada Bir Gece
1991 54 Komedi Oyuncu 7.7 66,201

Kürdan Joe
1991 54 Komedi Oyuncu 7.2 11,572
1990 53 Aksiyon Oyuncu 5.5 77
1989 52 Biyografi Oyuncu 6.3 1,699
1988 51 Dram Oyuncu 6.9 361
1987 50 Komedi Oyuncu 4.8 795
1987 50 Biyografi Oyuncu 6.1 93
1985 48 Oyuncu 5.5 62
1984 47 Komedi Oyuncu 7.6 7,115
1984 47 Dram Oyuncu 6.4 390
1983 46 Dram Çeşitli 5.4 3,252

Oberwald'in Gizemi
1981 44 Dram Oyuncu 6.2 977

Deli fisek
1980 43 Komedi Oyuncu 5.9 2,507
1979 42 Dram Oyuncu 5.3 38,455

İsa Eboli'de Durdu
1979 42 Dram Oyuncu 7.7 2,746
1979 42 Komedi Oyuncu 6.5 247

Geceyarısı Expresi
1978 41 Biyografi Oyuncu 7.5 88,426
1978 41 Dram Oyuncu 6.3 321
1976 39 Komedi Oyuncu 5.4 307

Muhteşem Cesetler
1976 39 Suç Oyuncu 7.3 2,804
1976 39 Dram Oyuncu 7.0 1,017

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 38 Dram Oyuncu 5.8 66,059

Baba, Oğul ve Gelin
1974 37 Dram Oyuncu 6.4 281
1973 36 Biyografi Oyuncu 7.2 982
1971 34 Dram Oyuncu 5.3 199
1967 30 Komedi Oyuncu 6.7 304

Aşk denen şeytan
1966 29 Komedi Oyuncu 6.2 318
1965 28 Komedi Oyuncu 6.0 170

Ölüm Saçan Adam
1965 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film