Giriş Kayıt
Sara Bolder

Sara Bolder


Sesler, Editör

Sara Bolder, sesler, editör.

Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), Jurassic Park (1993), Jurassic Park : Kayıp Dünya (1997), Jumanji (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah Bolder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sesler 6.5 659,792

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Sesler 6.4 23,375
1999 Macera Sesler 6.9 535

Omuz Omuza
1998 Komedi Sesler 6.8 56,316

Korku Bayramı
1998 Korku Sesler 5.7 61,341

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Sesler 6.6 36,914

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sesler 8.6 1,124,413

Mesaj
1997 Dram Sesler 7.4 237,457

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Sesler 6.6 349,199
1997 Komedi Sesler 4.6 4,626

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sesler 6.3 198,085

İngiliz Hasta
1996 Dram Sesler 7.4 167,117
1996 Komedi Sesler 5.8 52,983

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Sesler 7.2 62,991
1995 Aksiyon Sesler 7.0 273,415

Dokuz Ay
1995 Komedi Sesler 5.5 33,440

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel Sesler 7.8 5,826

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sesler 6.1 108,441

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sesler 6.4 11,162

Şike
1994 Dram Sesler 7.5 61,223

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Sesler 6.3 3,103

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.1 41,342
1993 Macera Sesler 8.1 791,214

Müthiş Dadı
1993 Komedi Sesler 7.0 223,064
1993 Fantastik Sesler 5.1 7,240

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Sesler 7.2 49,415
1992 Komedi Sesler 6.4 721

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Sesler 8.5 917,836
1991 Dram Sesler 6.1 558

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Sesler 6.7 7,356

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 66,924
1991 Dram Sesler 7.6 3,298

Henry Ve June
1990 Biyografi Sesler 6.3 11,654

Vahşi Duygular
1990 Komedi Sesler 7.2 75,565

Çılgın Tatil
1989 Komedi Sesler 6.4 44,817
1988 Dram Sesler 5.4 1,048
1986 Dram Sesler 6.3 81
1986 Aksiyon Sesler 5.5 27,850
1986 Komedi Sesler 4.9 1,512
1984 Dram Sesler 5.8 1,805
1983 Komedi Sesler 7.6 4,948
1983 Komedi Sesler 6.3 7,205
1980 Komedi Editorial Department 5.2 693

İntikam Alacağım...
1980 Aksiyon Editorial Department 5.7 4,556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019