Giriş Kayıt
Christine Boisson

Christine Boisson (68)


Oyuncu

Christine Boisson, 08 Nisan 1956 Salon de Provence, Bouches-du-Rhône, Fransa doğumlu oyuncu.

Bir Kadının Tanımlanması (1982), Une affaire d'état (2009), Rue barbare (1984), Le passage (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1956
Doğum Yeri: Salon de Provence, Bouches-du-Rhône, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 53 Gerilim Oyuncu 6.3 672
2009 53 Komedi Oyuncu 6.5 1,282
2008 52 Dram Oyuncu 5.0 402
2005 Komedi Oyuncu 7.0 113

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 46 Gizem Oyuncu 4.7 11,070
2000 44 Dram Oyuncu 4.7 169
2000 44 Dram Oyuncu 5.4 390
2000 44 Gerilim Oyuncu 5.0 397
1997 41 Dram Oyuncu 4.7 14
1994 38 Komedi Oyuncu 6.4 228
1993 37 Dram Oyuncu 6.5 208
1987 31 Dram Oyuncu 6.5 116
1986 30 Macera Oyuncu 4.6 632
1986 30 Dram Oyuncu 4.6 48
1984 28 Dram Oyuncu 7.1 284
1984 28 Oyuncu 5.9 72
1984 Suç Oyuncu 6.9 80
1984 28 Suç Oyuncu 5.4 546

Bir Kadının Tanımlanması
1982 26 Dram Oyuncu 6.7 3,258
1980 24 Komedi Oyuncu 6.6 257
1975 19 Dram Oyuncu 3.0 10

Öldürme Hırsı
1975 19 Suç Oyuncu 6.9 2,956
1975 19 Dram Oyuncu 5.7 678

Emmanuelle - Hisli Duygular
1974 18 Dram Oyuncu 5.2 11,139

Çapkın Tilki
1974 18 Dram Oyuncu 6.8 2,085

Papaz kaçti
1973 17 Komedi Oyuncu 7.4 14,874
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film