Giriş Kayıt
Richard Bohringer

Richard Bohringer (82)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Richard Bohringer, 16 Ocak 1942 Moulins, Allier, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı (1989), Metro (1985), Diva (1981), La vérité si je mens! (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1942
Doğum Yeri: Moulins, Allier, Fransa
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 6.3 147
2021 79 Komedi Oyuncu 6.1 220
2019 77 Dram Oyuncu 5.2 130
2018 76 Komedi Oyuncu 6.3 609
2018 76 Dram Oyuncu 6.9 4,038
2017 75 Oyuncu 6.2 26

Hayatın Kıyısında
2015 73 Dram Oyuncu 5.3 22,629
2013 71 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 71 Dram Oyuncu 5.6 26
2013 71 Suç Oyuncu 5.6 69

Bir Aşk Hikayesi
2013 71 Dram Oyuncu 4.1 622
2012 70 Suç Oyuncu 6.5 1,383
2010 68 Dram Oyuncu 5.4 45

Amiral
2008 66 Biyografi Oyuncu 6.7 8,631
2003 61 Komedi Oyuncu 4.8 365
2003 61 Suç Oyuncu 6.1 474
2003 61 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.1 94

Suç Alemi
2003 61 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,672
2002 60 Suç Oyuncu 5.6 98
2001 59 Dram Oyuncu 5.6 397
1999 57 Dram Oyuncu 6.2 408
1999 57 Suç Oyuncu 4.6 518

Katil Olursam
1999 57 Komedi Oyuncu 5.2 94

Vahşi Hayvanlar
1997 55 Komedi Oyuncu 6.1 941
1997 55 Komedi Oyuncu 6.4 4,921
1996 54 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 824
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1994 52 Dram Oyuncu 6.3 75
1994 52 Dram Oyuncu 6.4 1,187

Aşk Çocuk Oyunudur
1994 52 Dram Oyuncu 7.6 19

Tebessüm
1994 52 Komedi Oyuncu 5.6 693
1993 51 Komedi Oyuncu 6.2 1,374

Eşlikçi Kız
1992 50 Dram Oyuncu 6.9 1,012
1991 49 Oyuncu 5.5 18

Aşçı, Hırsız, Karısı Ve Aşığı
1989 47 Suç Oyuncu 7.5 41,990
1989 47 Komedi Oyuncu 6.8 454
1989 Oyuncu 6.2 15
1988 46 Komedi Oyuncu 6.6 1,998
1987 45 Dram Oyuncu 7.3 1,776
1986 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 729
1986 44 Suç Oyuncu 6.1 431
1986 44 Romantik Oyuncu 5.7 35

Metro
1985 43 Komedi Oyuncu 6.5 16,427

Evdeki Tehlike
1985 43 Suç Oyuncu 6.8 1,821
1984 42 Belgesel Oyuncu 6.1 124
1983 41 Komedi Oyuncu 3.9 100
1983 41 Aksiyon Oyuncu 4.9 68
1981 39 Komedi Oyuncu 5.3 675
1981 39 Dram Oyuncu 7.3 2,767
1981 39 Romantik Oyuncu 7.1 14,366

Son Metro
1980 38 Dram Oyuncu 7.3 15,896

Patlarsam Yanarsın
1980 38 Komedi Oyuncu 6.7 10,642
1980 38 Dram Oyuncu 7.4 1,487

Şamatacılar Sınıfı
1980 38 Komedi Oyuncu 6.5 4,220
1979 37 Oyuncu 6.6 67

Hayvan
1977 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,222
1973 31 Dram Senarist 4.1 366
1972 30 Oyuncu 6.9 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film