Giriş Kayıt
Sydney Boehm

Sydney Boehm (82)


Senarist, Yapımcı

Sydney Boehm, 04 Nisan 1908 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Büyük Öfke (1953), Kıyamet Kopunca (1951), Mystery Street (1950), Side Street (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Sydney Boehm, 25 Haziran 1990 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 25 Haziran 1990
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Sidney Boehm
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 59 Romantik Senarist 6.4 978
1960 52 Western Senarist
Yapımcı
6.2 388
1960 52 Suç Senarist
Yapımcı
6.5 1,093
1959 51 Dram Senarist
Yapımcı
6.1 261
1958 50 Aksiyon Senarist 6.3 240
1956 48 Dram Senarist 6.6 481

Soyguncular
1955 47 Suç Senarist 6.9 1,845
1955 47 Suç Senarist 6.5 373

Uzun Boylu Adamlar
1955 47 Aksiyon Senarist 6.7 1,914
1955 47 Suç Senarist 7.3 352
1954 46 Kara Film Senarist 6.8 253
1954 46 Kara Film Senarist 6.7 774
1954 46 Macera Senarist 6.2 1,098
1954 46 Aksiyon Senarist 5.8 389

Büyük Öfke
1953 45 Suç Senarist 8.0 21,023

Kaçak Aşıklar
1953 45 Suç Senarist 6.0 803
1952 44 Gerilim Senarist 6.3 311

Kıyamet Kopunca
1951 43 Bilim-Kurgu Senarist 6.7 6,358
1950 42 Suç Senarist 6.8 2,090
1950 42 Western Senarist 6.7 693
1950 42 Suç Senarist 7.1 2,483
1949 41 Suç Senarist 7.1 2,291
1949 41 Suç Senarist 6.8 654
1947 39 Suç Senarist 7.0 1,306
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019