Giriş Kayıt
Michael Bockman

Michael Bockman


Editör, Yönetmen Asistanı, Senarist

Michael Bockman, editör, yönetmen asistanı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Mike Bockman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Çeşitli 7.2 74
1979 Suç Editorial Department 3.5 223
1978 Korku Senarist
Editör
3.1 527
1977 Bilim-Kurgu Editör
Yönetmen Asistanı
2.7 353
1975 Komedi Çeşitli 2.0 333
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,187) The 100 (1,556) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,265) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,089) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (992) The Big Bang Theory (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019