Giriş Kayıt
Marc Blucas

Marc Blucas


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Marc Blucas, oyuncu, yapımcı, senarist.

2009 yılının Temmuz ayında Ryan Haddon ile evlendi.

99. Blok (2017), Başkanın Kızı (2004), My Life with the Walter Boys (2023), Onlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marcus P. Blucas | Marcus Blucas
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.9 12,680
2022 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.2 517
2021 Dram Oyuncu 7.4 3,812
2021 Suç Oyuncu 4.2 5
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.2 1,477
2020 Romantik Oyuncu    
2019 Romantik Oyuncu 7.0 1,724
2019 Suç Oyuncu 6.6 3,275
2018 Romantik Oyuncu 6.5 1,528
2018 Komedi Oyuncu 6.7 2,831
2018 Gerilim Oyuncu 4.7 7,883
2017 Romantik Oyuncu 6.6 2,349

99. Blok
2017 Suç Oyuncu 7.1 76,043
2016 Dram Oyuncu 7.0 2,008
2016 Suç Oyuncu 5.6 4,570
2016 Romantik Oyuncu 6.8 1,829
2016 Dram Oyuncu 6.6 4,728
2016 Dram Oyuncu 7.9 5,543
2015 Komedi Oyuncu 6.5 48,058
2014 Dram Oyuncu 6.0 2,159
2014 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,778

Kader Günü
2011 Aksiyon Yapımcı 5.2 13,327
2011 Dram Oyuncu 6.5 4,480

Şeytanın İni
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 67,364

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 210,659

Anneler ve Kızları
2009 Dram Oyuncu 7.2 12,805
2009 Komedi Oyuncu 4.9 770
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,621
2009 Dram Oyuncu 4.6 5,817
2009 Dram Oyuncu 5.7 38

Hayvanlar
2008 Korku Oyuncu 3.8 904

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Oyuncu 5.1 43,734

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Oyuncu 6.7 29,108

Dehşet Odası
2007 Suç Oyuncu 5.5 3,324
2007 Komedi Oyuncu 5.5 8,601
2006 Dram Oyuncu 4.9 4,686

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.1 27,418

Alamo
2004 Dram Oyuncu 6.0 22,351

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Oyuncu 5.3 28,660

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Oyuncu 6.8 7,994
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,063

Onlar
2002 Korku Oyuncu 4.8 13,822
2002 Dram Oyuncu 6.8 4,246

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 151,576

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Oyuncu 6.8 161,225

Yaz Aşkları
2001 Komedi Oyuncu 5.1 16,679

Lanetli Tepe
1999 Korku Oyuncu 5.6 60,242
1999 Komedi Oyuncu 6.3 6,537
1999 Dram Oyuncu 6.9 2,656

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 136,543

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 160,148
1996 Komedi Oyuncu 5.2 11,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film