Giriş Kayıt
Jeffrey Bloom

Jeffrey Bloom (77)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Jeffrey Bloom, 04 Nisan 1945 ABD doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

Flowers in the Attic (1987), Kabuslar (1983), Kanlı Plaj (1980), The Brotherhood of Justice (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1945
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 60 Komedi Yapımcı 6.0 386
1987 42 Dram Yönetmen
Senarist
5.7 10,662
1986 Aksiyon Senarist 5.4 2,159
1985 40 Romantik Yönetmen
Senarist
5.3 579
1984 Dram Yönetmen
Senarist
5.2 123

Kabuslar
1983 38 Korku Senarist 5.7 3,430
1982 Dram Senarist 6.2 258

Kanlı Plaj
1980 35 Korku Yönetmen
Senarist
4.5 2,628
1976 31 Aksiyon Senarist 6.0 1,755
1975 Aksiyon Senarist 7.0 9,633

Komiser Kolombo
1971 Suç Senarist 8.3 36,536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023