Giriş Kayıt
Neill Blomkamp

Neill Blomkamp (43)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Görsel Efekt

Neill Blomkamp, 17 Eylül 1979 Johannesburg, Güney Afrika doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, görsel efekt.

Terri Tatchell ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yasak Bölge 9 (2009), Elysium: Yeni Cennet (2013), Chappie (2015), Greenland (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1979
Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Başak
Boyu: 1.8 m
9.4 (32 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen    

Şeytani
2021 42 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.3 4,285
2020 41 Aksiyon Yönetmen 6.4 119,705
2019 40 Kısa Metraj Yönetmen 6.7 472
2018 39 Yönetmen
Senarist
6.0 1,535
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.4 1,701
2017 Animasyon Yönetmen
Senarist
6.7 1,463
2017 Animasyon Senarist
Yönetmen
6.6 1,701
2017 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.2 5,525
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.6 2,676
2017 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 4,937
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.3 8,657
2017 38 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.1 198
2016 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
6.8 1,549
2016 37 Aksiyon Yapımcı    
2015 36 Aksiyon 6.7 97,210
2015 36 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 255,323

Elysium: Yeni Cennet
2013 34 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 452,393

Yasak Bölge 9
2009 30 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.9 686,873
2008 29 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 229
2006 27 Kısa Metraj Yönetmen 6.8 650
2006 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Görsel Efekt
7.3 3,902
2004 25 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
6.1 698
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 130,056
2001 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 47,374
1999 20 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 1,943

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 95,003
1991 News Oyuncu 6.9 312
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023