Giriş Kayıt
Peter Blok

Peter Blok (64)


Oyuncu, Senarist

Peter Stephanus Blok, 07 Nisan 1960 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, senarist.

Cloaca (2003), In Oranje (2004), İhanet Oyunları (2012), Leef! (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Stephanus Blok
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1960
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 63 Dram Oyuncu    
2019 59 Suç Oyuncu 6.1 1,965
2018 58 Komedi Oyuncu 6.1 734
2017 Dram Oyuncu 7.5 1,015
2016 56 Savaş Oyuncu 7.1 8,707
2015 Komedi Oyuncu 8.0 27
2015 Komedi Oyuncu 7.0 275
2013 Komedi Senarist
Oyuncu
7.9 91

İhanet Oyunları
2012 52 Komedi Oyuncu 6.2 1,651
2012 Komedi Oyuncu 8.3 152
2012 52 Gerilim Oyuncu 6.0 1,502
2012 Dram Oyuncu 7.3 271
2010 Biyografi Oyuncu 7.1 91
2010 Dram Oyuncu 8.2 4,060
2009 Dram Oyuncu 6.6 100
2007 47 Komedi Oyuncu 7.0 8,081

Kara Kitap
2006 46 Dram Oyuncu 7.7 80,444
2006 Komedi Oyuncu 7.3 305
2005 Dram Oyuncu 7.4 117
2005 45 Dram Oyuncu 6.9 809
2004 44 Suç Oyuncu 6.4 860
2004 44 Dram Oyuncu 6.6 1,558
2003 43 Dram Oyuncu 7.5 1,888
2002 Dram Oyuncu 7.3 103
2002 Komedi Oyuncu 7.9 103
2001 Macera Oyuncu 7.4 237

Elbise
1996 36 Komedi Oyuncu 6.9 2,105
1995 Dram Oyuncu 8.1 110
1990 Dram Oyuncu 6.6 131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024