Giriş Kayıt
Timothy Block

Timothy Block (74)


Oyuncu

Timothy Block, 06 Kasım 1944 doğumlu oyuncu.

OXV: The Manual (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1944
Diğer Bir İsmi: Tim Block
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 71 Fantastik Oyuncu 4.3 1,168
2013 69 Gizem Oyuncu 6.8 12,937

Siyahlı Kadın
1989 45 Korku Oyuncu 7.2 4,221
1984 Suç Oyuncu 6.5 2,518

Kan Çanağı
1983 39 Korku Oyuncu 5.8 9,983
1980 Dram Oyuncu 7.7 148
1978 Aile Oyuncu 7.0 1,001
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,333
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019