Giriş Kayıt
Billy Bletcher

Billy Bletcher (84)


Oyuncu

William Bletcher, 24 Eylül 1894 Lancaster, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Der Fuehrer's Face (1942), The Midnight Patrol (1933), The Bugs Bunny Show (1960), Me and My Pal (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Billy Bletcher, 04 Ocak 1979 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Bletcher
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1894
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 1979
Doğum Yeri: Lancaster, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Billie Bletcher | William Bletcher | Wm. Bletcher 
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 5,625
1984 Gerilim Oyuncu 3.2 623

Cici Kız
1969 75 Komedi Oyuncu 7.0 17,131

Takip
1966 72 Dram Oyuncu 7.1 13,657
1965 71 Biyografi Oyuncu 5.6 1,074
1964 70 Komedi Oyuncu 6.2 2,587

Aşk Hocası
1963 69 Komedi Oyuncu 6.6 19,531
1960 Animasyon Oyuncu 8.6 35,911
1954 60 Western Oyuncu 6.6 1,656
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,314
1953 59 Komedi Oyuncu 7.2 11,007
1953 59 Biyografi Oyuncu 6.8 3,753
1952 58 Western Oyuncu    
1949 55 Dram Oyuncu 5.8 524

İlahlar Sevişiyor
1947 53 Komedi Oyuncu 6.1 1,618

Rüyalar Peşinde
1947 53 Komedi Oyuncu 6.9 6,911

Şehzade Sinbad
1947 53 Romantik Oyuncu 6.1 2,272
1946 52 Dram Oyuncu 7.2 2,851
1946 52 Dram Oyuncu 6.2 294
1946 52 Kara Film Oyuncu 6.8 2,165
1946 52 Macera Oyuncu 7.1 3,775
1945 51 Biyografi Oyuncu 6.6 424
1944 50 Biyografi Oyuncu 6.4 1,719
1944 50 Komedi Oyuncu 6.1 538

Haremde Kaybolanlar
1944 50 Komedi Oyuncu 6.3 1,294
1944 50 Dram Oyuncu 7.0 1,857
1944 50 Komedi Oyuncu 6.2 1,274
1944 50 Komedi Oyuncu 6.2 226
1944 50 Biyografi Oyuncu 6.3 456
1944 50 Animasyon Oyuncu 7.3 1,611
1944 50 Aile Oyuncu 7.5 2,084
1943 49 Komedi Oyuncu 6.7 884
1943 49 Komedi Oyuncu 6.2 433
1943 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 730
1943 49 Aile Oyuncu 7.3 1,496
1943 49 Animasyon Oyuncu 6.8 569
1943 49 Animasyon Oyuncu 6.8 1,382
1943 49 Müzikal Oyuncu 6.4 1,021
1943 49 Animasyon Oyuncu 7.4 1,105
1942 48 Aile Oyuncu 7.5 4,659
1942 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 738
1942 48 Animasyon Oyuncu 6.7 623

Bir Cadıyla Evlendim
1942 48 Komedi Oyuncu 7.1 9,649
1942 48 Animasyon Oyuncu 7.1 729
1942 48 Aile Oyuncu 6.7 836

Sullivan'ın Öyküsü
1941 47 Macera Oyuncu 7.9 28,705
1941 47 Animasyon Oyuncu 5.2 368

Uçan Fil Dumbo
1941 47 Animasyon Oyuncu 7.2 143,111
1941 47 Komedi Oyuncu 6.7 1,100
1941 47 Komedi Oyuncu 7.0 82
1941 47 Macera Oyuncu 5.3 167
1940 46 Aile Oyuncu 7.0 1,501
1940 46 Korku Oyuncu 4.6 2,080
1940 46 Biyografi Oyuncu 7.0 1,823
1940 46 Western Oyuncu 6.8 86
1940 Animasyon Oyuncu 9.2 634

Oz Büyücüsü
1939 45 Macera Oyuncu 8.1 431,838

Kovboy Ve Yosma
1939 45 Komedi Oyuncu 7.6 12,667
1939 45 Western Oyuncu 6.9 144
1938 44 Animasyon Oyuncu 7.6 2,285
1938 44 Komedi Oyuncu 7.5 4,550
1938 44 Dram Oyuncu 6.3 200
1938 44 Western Oyuncu 6.8 253
1937 43 Müzikal Oyuncu 6.4 416
1937 43 Komedi Oyuncu 7.5 3,416

Çifte Düğün
1937 43 Komedi Oyuncu 6.9 2,536
1937 43 Animasyon Oyuncu 6.4 605
1937 43 Animasyon Oyuncu 6.3 412
1936 42 Müzikal Oyuncu 6.2 365
1936 42 Komedi Oyuncu 6.0 391
1936 42 Animasyon Oyuncu 6.3 1,202
1936 42 Komedi Oyuncu 6.5 63
1936 42 Komedi Oyuncu 5.9 2,468
1936 42 Komedi Oyuncu 6.7 52
1936 42 Animasyon Oyuncu 7.0 1,770
1935 41 Komedi Oyuncu 5.9 143
1935 41 Komedi Oyuncu 7.5 1,354
1935 41 Komedi Oyuncu 7.5 740
1935 41 Animasyon Oyuncu 6.4 638
1935 41 Aile Oyuncu 6.8 1,649
1935 41 Komedi Oyuncu 6.8 199
1934 40 Komedi Oyuncu 6.6 1,380
1934 40 Komedi Oyuncu 7.1 7,601
1934 40 Komedi Oyuncu 7.3 1,145
1934 40 Komedi Oyuncu 6.0 1,093
1934 40 Animasyon Oyuncu 6.9 2,338
1933 39 Dram Oyuncu 6.4 3,308
1933 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 1,454
1933 39 Komedi Oyuncu 6.7 854

Üç Küçük Domuzcuk
1933 39 Animasyon Oyuncu 7.5 6,801
1933 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 1,543
1933 39 Komedi Oyuncu 6.3 7,103
1932 38 Komedi Oyuncu 6.7 1,769

Gece Kuşları
1931 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 1,967
1931 37 Komedi Oyuncu 7.4 14,337
1930 36 Komedi Oyuncu 5.4 158
1916 Komedi Oyuncu 4.3 177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film