Giriş Kayıt
William Blaisdell

William Blaisdell


Oyuncu

William Blaisdell, California, ABD doğumlu oyuncu.

Two-Gun Gussie (1918) yapımıyla biliniyor.

William Blaisdell, 01 Ocak 1931 tarihinde (-40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1931
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Blaisdell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1927 Dram Oyuncu 7.0 101
1919 Komedi Oyuncu 5.4 150
1918 Komedi Oyuncu 6.4 193
1918 Komedi Oyuncu 6.5 564
1918 Komedi Oyuncu 6.3 88
1918 Komedi Oyuncu 5.2 51
1918 Komedi Oyuncu 6.1 242
1918 Komedi Oyuncu 5.6 317
1918 Komedi Oyuncu 5.8 289
1918 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 169
1918 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 33
1917 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 176
1917 Komedi Oyuncu 6.0 332
1917 Komedi Oyuncu 5.8 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023