Giriş Kayıt
Tony Blair

Tony Blair (66)


Oyuncu

Anthony Charles Lynton Blair, 06 Mayıs 1953 Edinburgh, Lothian, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Ben Devri (2002), Geri Sayım (2010), The War You Don't See (2010), (2013) The Class of 92 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anthony Charles Lynton Blair
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1953
Doğum Yeri: Edinburgh, Lothian, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Prime Minister Tony Blair | Rt. Hon. Tony Blair |
Takma İsmi: Teflon Tony
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
1.0 (2 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.0 8,428

HiperNormalizasyon
2016 63 Belgesel Oyuncu 8.3 4,110
2013 60 Belgesel Oyuncu 8.0 7,228
2013 60 Biyografi Oyuncu 5.5 17,751
2012 59 Belgesel Oyuncu 7.2 527
2012 59 Belgesel Oyuncu 8.4 19
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 76
2010 57 Belgesel Oyuncu 8.4 1,118
2010 57 Biyografi Oyuncu 6.7 4,057

Geri Sayım
2010 57 Belgesel Oyuncu 6.9 2,077
2010 Biyografi Oyuncu 7.9 280
2008 55 Belgesel Oyuncu 7.8 90
2008 Belgesel Oyuncu 7.0 152
2008 55 Belgesel Oyuncu 7.2 312
2007 54 Dram Oyuncu 5.6 242
2007 54 Belgesel Oyuncu 7.8 435

Tuzak: Özgürlük Hayalimize Ne Oldu?
2007 Belgesel Oyuncu 8.6 1,586

Guantanamo Yolu
2006 53 Belgesel Oyuncu 7.5 10,935
2004 51 Belgesel Oyuncu 4.4 1,374
2004 51 Belgesel Oyuncu 7.5 122,784
2004 51 Dram Oyuncu 7.3 1,520
2004 51 Dram Oyuncu 5.7 301
2003 Biyografi Oyuncu 7.0 1,212

Ben Devri
2002 Belgesel Oyuncu 8.9 4,313
2002 News Oyuncu 5.6 22
2001 48 Biyografi Oyuncu 7.0 16,270
2000 47 Komedi Oyuncu 7.4 1,336

Boksör
1997 44 Dram Oyuncu 7.1 17,427
1997 44 Dram Oyuncu 6.3 2,975
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,672
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019