Giriş Kayıt
Shane Bitterling

Shane Bitterling


Senarist, Yönetmen Asistanı

Shane Bitterling, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Taşıma Bölümü 4.5 178
2013 Komedi 5.3 6,489
2013 Senarist    
2012 Korku Senarist
Yönetmen Asistanı
3.5 572
2012 Fantastik Senarist 4.1 871
2009 Suç Senarist 4.7 218

Loch Ness’in Derinliklerinde
2002 Aksiyon Senarist 3.2 1,160
1996 Gerilim Çeşitli 5.8 100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019