Giriş Kayıt
Steve Bing

Steve Bing (54)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Stephen Leo Bing, 31 Mart 1965 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Yüzleşme (2000), Marley (2012), Shine a Light (2008), Rock the Kasbah (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Leo Bing
Doğum Tarihi: 31 Mart 1965
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Komedi Yapımcı 5.7 8,028
2015 50 Komedi Yapımcı 5.5 9,694
2012 47 Belgesel Yapımcı 8.0 12,605
2012 47 Belgesel 7.4 2,180
2012 47 Suç Yapımcı 5.5 1,221
2011 46 Komedi Yapımcı 5.7 4,733

Ateşli Gençlik
2009 44 Komedi 6.4 70,569
2008 43 Belgesel Yapımcı 7.2 10,560
2008 43 Belgesel Yapımcı 7.2 429
2005 40 Komedi Yapımcı 5.4 3,072

Kutup Ekspresi
2004 39 Animasyon Çeşitli 6.6 156,869

Büyük Vurgun
2004 39 Suç Yapımcı 4.9 17,152

Kanguru Jack
2003 38 Macera Senarist 4.4 27,294

Yüzleşme
2000 35 Aksiyon Yapımcı 5.2 30,950
1991 26 Komedi Oyuncu 5.8 1,814

Braddock: Missing in Action 3
1988 23 Aksiyon Senarist 4.9 5,281
1985 20 Aksiyon Senarist 5.3 7,018
1984 19 Aksiyon Senarist 5.4 12,779
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,762) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,204) Yellowstone (1,164) Fear the Walking Dead (1,131) Preacher (1,090) Euphoria (1,084) La casa de papel (1,067) Legion (1,001) Mindhunter (922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019