Giriş Kayıt
Mike Binder

Mike Binder


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Mike Binder, Detroit, Michigan, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Hayatı Yakala (2007), Öfkeli Aşıklar (2005), Siyah ya da Beyaz (2014), Blankman (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Binder
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Yönetmen 7.1 14
2020 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
2019 Komedi Yönetmen 8.3 4,631

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 13,833
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.3 92,967

Anne
2013 Komedi Yapımcı 7.4 38,970

Bir Gün
2011 Dram Oyuncu 7.0 164,326
2009 Komedi Oyuncu 6.3 14,177

Hayatı Yakala
2007 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.4 99,324

Şehrin Adamı
2006 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.5 8,313

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.8 22,859
2005 Komedi Oyuncu 6.2 6,554

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 580,801
2001 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.5 953
2001 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 700

Zirve Mücadelesi
2000 Dram Oyuncu 6.9 24,917

Seks Canavarı
1999 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.1 2,882
1995 Dram Yönetmen 8.1 4,837
1994 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.1 10,375

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 5,989
1992 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.3 937
1990 Komedi Senarist
Yapımcı
6.7 2,652
1980 Komedi Oyuncu 6.2 5,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024