Giriş Kayıt
Arnaud Binard

Arnaud Binard (53)


Oyuncu

Arnaud Binard, 18 Ocak 1971 Bordeaux, Fransa doğumlu oyuncu.

Kayıp Kimlik (2011), À l'aventure (2008), Le ciel sur la tête (2006), (2004) Grande école (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1971
Doğum Yeri: Bordeaux, Fransa
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Oyuncu 6.9 116,313
2019 48 Kısa Metraj Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 6.9 253
2013 Suç Oyuncu 7.1 151
2012 Gizem Oyuncu 8.0 45

Kayıp Kimlik
2011 40 Gerilim Oyuncu 6.0 2,354
2011 Suç Oyuncu 7.1 178
2010 Dram Oyuncu 6.5 573
2009 Suç Oyuncu 7.4 14
2009 Komedi Oyuncu 8.5 482,006
2008 37 Dram Oyuncu 5.4 2,325
2007 Gizem Oyuncu 4.5 126
2006 35 Komedi Oyuncu 7.1 568
2005 Tarihi Oyuncu 7.6 98
2004 33 Dram Oyuncu 5.7 2,402
1997 Komedi Oyuncu 4.0 393
1996 Dram Oyuncu 5.4 583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024