Giriş Kayıt
Peter Billingsley

Peter Billingsley (51)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Peter Billingsley-Michaelsen, 16 Nisan 1971 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Yılbaşı Hikayesi (1983), Arcade (1993), The Dirt Bike Kid (1985), Küçük Kahraman - Ölüm Vadisi (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Billingsley-Michaelsen
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1971
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Peter Michaelsen
Burcu: Koç
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 51 Komedi Yapımcı 5.3 464
2022 51 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.0 7
2020 49 Komedi Yapımcı 6.0 1,093

Challenger: Son Uçuş
2020 Belgesel Oyuncu 8.1 525

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 48 Aksiyon Oyuncu 7.4 498,651
2017 Komedi Yapımcı 5.6 163

Vadeli Hayat
2016 45 Suç Yönetmen 5.6 8,276
2015 Animasyon Yapımcı 8.0 38,318
2015 44 Belgesel Yapımcı 6.9 2,160

Aşka Dair
2013 42 Komedi Oyuncu 5.6 12,059
2012 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.2 2,235

Arızalı Çiftler
2009 38 Komedi Yönetmen 5.5 110,148

Zoraki Tatil
2008 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 75,512

Demir Adam
2008 37 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.9 1,064,429

Vahşi Batı Komedi Şovu
2006 35 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.2 1,644

Ayrılık
2006 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.8 134,191

Gecenin Ardından
2006 35 Dram 6.2 2,732

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 34 Aksiyon Yapımcı 6.2 107,080

Tenin Gizemi
2004 33 Dram 7.6 71,425
2003 32 Komedi Oyuncu 7.1 284,179
2001 30 Komedi Yapımcı 6.3 18,792
1995 Dram Oyuncu 7.0 318
1993 22 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Oyuncu
4.6 1,824
1989 18 Komedi Oyuncu 3.8 346
1988 Komedi Oyuncu 8.4 38,453
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 716
1985 14 Komedi Oyuncu 5.3 1,311
1984 Dram Oyuncu 6.8 5,726

Yılbaşı Hikayesi
1983 12 Komedi Oyuncu 7.9 159,955

Küçük Kahraman - Ölüm Vadisi
1982 11 Suç Oyuncu 5.5 1,723
1981 News Oyuncu 3.5 2,547
1981 10 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,095
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023