Giriş Kayıt
Tony Bill

Tony Bill (79)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Gerard Anthony Bill, 23 Ağustos 1940 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Soldier in the Rain (1963), Are You in the House Alone? (1978), The Initiation of Sarah (1978), Sıfırın Altı (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerard Anthony Bill
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1940
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 77 Komedi Yapımcı 6.6 67,532

Oyuncu Seçimi
2012 72 Belgesel Oyuncu 7.6 1,363
2012 72 Animasyon 6.8 147

Hollis Woods'un Resimleri
2007 67 Dram Yönetmen 7.4 854

Kahraman Pilotlar
2006 66 Aksiyon Yönetmen 6.5 39,672

Aşkla Randevu
2005 65 Komedi Oyuncu 5.9 29,303

Derin Gırtlak
2005 65 Belgesel
Oyuncu
6.7 6,265
2001 61 Dram Yapımcı 6.8 2,036
2000 Dram Yönetmen 7.4 144
2000 60 Dram Yönetmen 6.5 483
1998 Dram Yönetmen 6.8 9,659
1997 57 Suç Yönetmen 6.3 1,685

Bana Bebek Deme
1996 56 Aksiyon Oyuncu 3.3 23,554
1993 53 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
7.1 2,706

Vahşi Yürek
1993 53 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 11,952
1991 51 Gizem Oyuncu 5.9 175

Çılgınlar
1990 50 Komedi Yönetmen 6.0 3,895

Sıfırın Altı
1987 47 Suç Oyuncu 6.4 17,052

Köşebaşı Çocukları
1987 47 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.2 2,796

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 45 Macera Oyuncu 7.0 46,794

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 16,586
1983 Dram Oyuncu 7.7 83
1982 42 Dram Yönetmen 5.6 727

Özel Korumam
1980 40 Komedi Yönetmen 7.1 8,033

Son Macera
1979 39 Komedi Yapımcı 7.2 2,682

Şehrin Çocukları
1979 39 Suç Yapımcı 6.7 482
1978 Dram Oyuncu 5.7 772
1978 38 Korku Oyuncu 5.9 669

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 37 Dram Oyuncu 8.2 164
1976 36 Suç Yapımcı 5.4 822

Sosyete Kuaförü
1975 35 Dram Oyuncu 6.3 9,697
1975 35 Western Yapımcı 6.5 1,259

Belalılar
1973 33 Komedi Yapımcı 8.3 222,655
1973 33 Komedi Yapımcı 5.4 737
1973 33 Komedi Yapımcı 5.6 178
1969 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 94

Tek Gözlü Kahraman
1969 29 Dram Oyuncu 6.2 2,399

Kutup Harekatı
1968 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,156

Artık Büyüdün Oğlum
1966 26 Komedi Oyuncu 6.1 1,320
1966 26 Dram Oyuncu    
1965 25 Komedi Oyuncu 5.9 868
1965 25 Dram Oyuncu 6.5 1,482
1963 23 Komedi Oyuncu 6.9 1,434
1963 23 Komedi Oyuncu 6.1 958
1961 Dram Oyuncu 7.0 622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019