Giriş Kayıt
Ertuğrul Bilda

Ertuğrul Bilda (77)


Oyuncu

Ertuğrul Bilda, 22 Ocak 1915 Çanakkale, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Türkiye] doğumlu oyuncu.

(1975) Hababam Sınıfı (1975), (1976) Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), (1977) Çöpçüler Kralı (1977), (1977) Hababam Sınıfı Uyanıyor (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Ertuğrul Bilda, 01 Ocak 1993 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1993
Doğum Yeri: Çanakkale, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Türkiye]
Burcu: Kova
7.2 (5 Oy)
  • Currently 144/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 77 Komedi Oyuncu 6.6 92
1989 74 Dram Oyuncu 6.7 18
1987 72 Macera Oyuncu 4.7 29
1985 70 Komedi Oyuncu 7.5 5,023
1985 Dram, Romantik, Komedi Oyuncu    
1983 Komedi Oyuncu 6.8 55
1977 62 Komedi Oyuncu 8.7 20,980
1977 62 Komedi Oyuncu 8.5 21,537
1977 62 Macera Oyuncu 5.6 198
1976 61 Komedi Oyuncu 8.9 24,776
1975 60 Komedi Oyuncu 9.2 43,252
1975 60 Dram Oyuncu 6.6 29
1973 58 Dram Oyuncu 4.8 25
1970 55 Dram Oyuncu 5.0 54
1967 52 Romantik Oyuncu 6.1 120
1966 51 Dram Oyuncu 4.5 14
1966 51 Dram Oyuncu 5.6 52
1965 50 Romantik Oyuncu 7.1 69
1964 49 Komedi Oyuncu 5.6 51
1964 49 Suç Oyuncu 5.9 76
1964 49 Macera Oyuncu 5.1 10
1963 48 Komedi Oyuncu 5.7 87
1963 48 Dram Oyuncu 7.1 76
1959 44 Dram Oyuncu 6.9 136
1957 42 Oyuncu    
1953 38 Macera Oyuncu 5.3 13
1953 38 Dram Oyuncu 6.4 115
1951 36 Suç Oyuncu 7.6 9
1948 33 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film