Giriş Kayıt
Bruno Bichir

Bruno Bichir (56)


Oyuncu

Bruno Bichir Nájera, 06 Ekim 1967 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

Bütün İyiler Cennete Gider (1995), Perfectos desconocidos (2018), El patrullero (1991), The Quarry (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bruno Bichir Nájera
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1967
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Takma İsmi: Bicho
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 56 Komedi Oyuncu 5.3 212
2021 54 Suç Oyuncu 4.2 1,024
2021 Macera Oyuncu 7.1 4,330
2020 53 Suç Oyuncu 5.1 701
2020 53 Komedi Oyuncu 5.1 310
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 113,027
2018 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 167,759
2018 51 Oyuncu 6.6 1,913
2017 Suç Oyuncu 7.2 17,337

Cesur Horoz
2015 48 Animasyon Oyuncu 5.7 1,214
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 472,047
2013 Suç Oyuncu 7.6 20,379
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.2 722
2010 43 Komedi Oyuncu 6.4 707
2010 43 Dram Oyuncu 6.4 162
2010 43 Biyografi Oyuncu 6.5 197

Che: Birinci Bölüm
2008 41 Biyografi Oyuncu 7.1 48,006
2008 41 Suç Oyuncu 7.0 6,971
2008 41 Dram Oyuncu 6.1 170

Kardeşimin Karısı
2005 38 Dram Oyuncu 6.0 3,513

Dolunay
2004 37 Suç Oyuncu 6.3 567

Bebekler Evi
2003 36 Dram Oyuncu 6.4 2,223
2002 35 Dram Oyuncu 6.7 243

Tanrıdan Haber Yok
2001 34 Komedi Oyuncu 6.4 5,724
2000 33 Suç Oyuncu 5.8 123
2000 Oyuncu 6.7 21
1998 31 Dram Oyuncu 6.4 292
1995 28 Dram Oyuncu 6.9 2,216

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 28 Dram Oyuncu 7.3 3,380
1994 27 Dram Oyuncu 6.5 91
1993 26 Dram Oyuncu 7.9 470
1992 25 Suç Oyuncu 5.9 523
1992 Dram Oyuncu 5.4 31
1991 24 Suç Oyuncu 7.1 946
1983 16 Biyografi Oyuncu 6.9 535

Ateş Altında
1983 16 Dram Oyuncu 7.0 8,533
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film