Giriş Kayıt
Luca Biagini

Luca Biagini (74)


Oyuncu

Luca Biagini, 30 Ekim 1949 Ville di Corsano, Monteroni d'Arbia, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu.

La gabbianella e il gatto (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ekim 1949
Doğum Yeri: Ville di Corsano, Monteroni d'Arbia, Tuscany, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 70 Dram Oyuncu 5.8 47
2015 66 Aksiyon 7.0 16,187
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 51

Kabus
2012 63 Korku 4.6 4,998
2011 62 Komedi Oyuncu 5.5 1,722
2006 57 Dram Oyuncu 6.9 100

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 56 Macera Çeşitli 6.9 425,065
2005 56 Komedi Oyuncu 7.0 66
2004 55 Dram Oyuncu 6.1 103

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 54 Animasyon Çeşitli 6.1 8,622
1998 49 Komedi Çeşitli 6.0 806

Pereira Diyor ki
1995 46 Dram Çeşitli 7.1 1,462
1991 42 Dram Çeşitli 6.1 319
1982 33 Komedi Oyuncu 5.7 375
1977 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024