Giriş Kayıt
Ryan Beveridge

Ryan Beveridge


Müzisyen, Müzisyen

Ryan Beveridge, müzisyen, müzisyen.

Şeytanla Randevu (2012), Boy Culture (2006), Leke (2005), Bees Make Honey (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ryan D. Beveridge
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Müzik 7.9 33
2018 Dram Müzik 4.3 232
2017 Aksiyon Müzik 4.5 536
2017 Komedi Müzik 4.9 5,492
2016 Komedi Müzik 4.5 219
2015 Aksiyon Müzik 3.2 1,719
2015 Komedi Müzik 5.2 1,032
2014 Belgesel Müzik 7.1 67
2013 Komedi Müzik 6.3 1,953

Şeytanla Randevu
2012 Suç Müzik 5.3 12,674
2012 Dram Müzik 6.3 978
2011 Korku Müzik 4.5 2,871

Beş Yıldızlı Gün
2010 Dram Müzik 5.7 855
2009 Dram Müzik 6.2 216
2006 Dram Müzik 6.8 5,950
2006 Gerilim Müzik 3.8 1,162
2006 Suç Müzik 4.3 875
2006 Aksiyon Müzik 7.0 558

Leke
2005 Suç Müzik
Müzik
5.5 5,881
2005 Dram Müzik 5.0 441

Katil Balıklar
2004 Korku Müzik 4.7 5,545
2002 Dram Müzik    
2002 Suç Müzik 3.4 1,272

Tabu (II)
2002 Dram Müzik
Müzik
3.5 1,954

İyi Bir Kız
2002 Komedi 6.4 47,477
1999 Dram Müzik 4.7 3,717

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.9 104,004

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Çeşitli 6.3 49,053
1998 Komedi Müzik 6.3 14,875
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024